TEAM

Het

-Wordpress Website-IMG_7702 2.jpeg

Patrick.

Mijn naam is Patrick. Personal Trainer, Yin docent, Voedingspecialist en Yin Therapeut

Het begeleiden van mensen, om samen uitdagingen aan te gaan, is mijn passie. Door middel van Yin ben ik de afgelopen jaren een nieuw pad gaan bewandelen.

 

Werken vanuit de essentie en het wegnemen van afleiding. 

Voor het aan gaan van fysieke, mentale of emotionele uitdaging kunnen wij samen werken via jouw blauwdruk. Dat wil zeggen, begeleiding op maat met de handvatten die passen bij jou.

 

Benieuwd naar wat wij samen kunnen bereiken? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

-Wordpress Website-IMG_7620 2.jpeg

NIck.

Goed voelen, gewoon jezelf goed voelen. Dit klonk ooit als een sprookje voor mij.

Een specialist vertelde mij dat ik mijn leven lang pijn zou hebben. Vijf jaar later, pijnvrij, en vele antwoorden verder.

 

Ik ben Nick, en in mijn ontdekkingsreis naar wat goed voelen nou werkelijk is, kom ik er steeds meer achter dat dit voor iedereen anders is. 

Iedere verandering wordt aangezet door hetzelfde, namelijk actie. 

Actie ondernemen wanneer je jezelf niet goed voelt, jouw gezondheid je in de steek laat, of gewoonweg het gevoel hebt dat er meer in zit. 

 

Het is voor mij een eer om in mijn reis steeds meer mensen te mogen begeleiden om dát te doen, zelf actie te ondernemen.

 

Met de tools vanuit mijn HBO opleiding in Sport en Bewegen, de kennis en ervaring als YIN reisbegeleider (docent) , en mijn visie op het gebied van voeding, begeleid ik jou om weer de balans te vinden. Of je nu wil afvallen, fitter wil zijn, of van bepaalde klachten af wilt komen, samen werken wij stapsgewijs naar hetgeen waarvoor jij hier binnen komt lopen. 

 

Mag jij jezelf goed voelen? 

Ik denk van wel, en ik wil jou daar graag bij helpen! De tijd voor verandering is nu, neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.