TEAM

Het

Patrick.

Mijn naam is Patrick. Personal Trainer, Yin docent, Voedingspecialist en Yin Therapeut

Het begeleiden van mensen, om samen uitdagingen aan te gaan, is mijn passie. Door middel van Yin ben ik de afgelopen jaren een nieuw pad gaan bewandelen.

 

Werken vanuit de essentie en het wegnemen van afleiding. 

Voor het aan gaan van fysieke, mentale of emotionele uitdaging kunnen wij samen werken via jouw blauwdruk. Dat wil zeggen, begeleiding op maat met de handvatten die passen bij jou.

 

Benieuwd naar wat wij samen kunnen bereiken? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

ALice.

Mijn naam is Alice, een sportieve enthousiaste personal trainer die trainingen aanbied met veel passie en de nodige humor.

Wil jij je ook fit voelen en ben jij klaar voor een persoonlijk plan van aanpak?

Een plan waarbij je aan de slag gaat met voeding-beweging-beleving?

Samen met mij kom je weer in balans.

Ik bied je mooie afwisselende trainingen om je optimaal te coachen bij het bereiken van je doelen.

Daarbij vind ik het heel belangrijk om trainingen te geven die aansluiten bij jouw wensen.

Als personal trainer heb ik veel kennis van bewegen en trainingen die nodig zijn om je algemene fitheid te bevorderen. In plaats van tijdelijke verandering gaan wij samen in kleine stapjes werken naar blijvende gedragsverandering.

 

Hoe mooi is het als ik je hierin kan coachen? Wacht niet langer en start nu! Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

NIck.

Goed voelen, gewoon jezelf goed voelen. Dit klonk ooit als een sprookje voor mij.

Een specialist vertelde mij dat ik mijn leven lang pijn zou hebben. Vijf jaar later, pijnvrij, en vele antwoorden verder.

 

Ik ben Nick, en in mijn ontdekkingsreis naar wat goed voelen nou werkelijk is, kom ik er steeds meer achter dat dit voor iedereen anders is. 

Iedere verandering wordt aangezet door hetzelfde, namelijk actie. 

Actie ondernemen wanneer je jezelf niet goed voelt, jouw gezondheid je in de steek laat, of gewoonweg het gevoel hebt dat er meer in zit. 

 

Het is voor mij een eer om in mijn reis steeds meer mensen te mogen begeleiden om dát te doen, zelf actie te ondernemen.

 

Met de tools vanuit mijn HBO opleiding in Sport en Bewegen, de kennis en ervaring als YIN reisbegeleider (docent) , en mijn visie op het gebied van voeding, begeleid ik jou om weer de balans te vinden. Of je nu wil afvallen, fitter wil zijn, of van bepaalde klachten af wilt komen, samen werken wij stapsgewijs naar hetgeen waarvoor jij hier binnen komt lopen. 

 

Mag jij jezelf goed voelen? 

Ik denk van wel, en ik wil jou daar graag bij helpen! De tijd voor verandering is nu, neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stijn.

Op zoek naar verandering, in je trainen, een nieuwe uitdaging, lekker actief bezig zijn of een complete lifestyle change? Dan sta ik, Stijn Lafeber, voor je klaar.

 

Ik ben een energieke, creatieve, ervaren en vooral enthousiaste Personal Trainer, die er alles aan zal doen om je te helpen je doelstelling(en) te behalen.

Functionaliteit en diversiteit staan hoog in het vaandel bij mijn trainingen.

Een allround work out is wat ik elke keer opnieuw voor je wil realiseren.

De juiste uitvoering/techniek is naast de focus op de mind muscle connection van groot belang om de meeste effectiviteit uit de oefeningen te halen. Dit zijn dan ook essentiële punten waarbij ik je intensief ga begeleiden.

Samen gaan we op zoek naar de juiste balans die voor jou nodig is om een betere versie van jezelf te creëren!

 

Ben jij of ken jij iemand die zo’n Personal Trainer kan gebruiken, neem dan snel contact op via de onderstaande button voor een eerste kennismaking en/of training.

Ik heb er zin in!

Jij ook?

Let’s do this!

© 2020 by Health Connection