Your

Inner

Nature

YIN

gaat

over

Jou

YIN lessen

Yoga zoals je misschien al gewend bent, maar dan net even wat anders. YIN neemt je elke keer weer mee op een ontdekkingsreis. Afstemmen op jouw lichaam in het hier en nu. Jouw lichaam verlossen van oude patronen en verbinden met datgeen wat jij al bent.

YIN Medicine

Volledig vertrouwd, 1 op 1 met onze YIN therapeut de verdieping opzoeken. Eeuwenoude wijsheid verpakt in een vernieuwend jasje, om samen de verbinding met jezelf te (her)vinden. De verbinding die er al is. Jij bent immers YIN.

Lees hieronder meer over

Health is a state of complete physical, mental, social, emotional and spiritual well-being, and not merely the absence of disease or infirmity.

-  Unknown

Clifftop Yoga
 

YIN Medicine is een vernieuwende vorm van therapie waar de kennis en kunde vanuit orthomoleculaire geneeskunst, functionele osteopathie en traditionele Chinese geneeskunst (TCM), samen komen.

Vragenlijsten en gespreksvoering vormen de basis om tot een behandelplan te komen. Behandeling in de vorm van beweging, voeding (eventuele suppletie) en natuurlijk YIN.

Deze verschillende tools, en simpelweg contact maken, gebruiken we om samen op zoek te gaan naar de onderliggende oorzaak van jouw klachten. Om deze oorzaak vervolgens te mogen gaan herkennen om zo een mogelijkheid te creëren tot heling te komen.

Een manier van werken die jou de handvatten geeft om de regie in eigen handen te nemen.